Team

Ontmoet ons team

Samen zijn we allemaal experts.

Ons team bestaat uit 3 topstylisten en één hairstyliste

Haarstudio Sara is gevestigd hartje Bottendaal (Nijmegen) sinds 2007.
In 2015 is de salon overgenomen door een nieuwe eigenaresse : Yagmur.

Ons team bestaat uit 3 topstylisten en één hairstyliste.
Onze stylisten zijn er op getraind om er voor te zorgen dat iedereen met de gewenste look bij ons in de salon terecht kan.
Onze stylisten volgen jaarlijks verschillende trainingen en cursussen niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends, maar ook om deze tot in de puntjes perfect uit te kunnen voeren. Jaarlijks zijn er weer verschillende nieuwe knip- en kleurtechnieken waar wij uiteraard ook graag onze klanten blij mee willen maken.

ERVAAR HET ZELF
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Kom langs of maak een afspraak voor een persoonlijk advies in ons salon.

Eigenaresse / topstyliste

Yagmur

In 2007 ben ik begonnen met stage lopen in de huidige salon waardoor ik uiteindelijk nog een aantal jaren in loondienst heb gewerkt. 1 mei 2015 heb ik de salon overgenomen en vernoemd naar mijn eerste dochter Sara.
En nog steeds werk ik een aantal dagen in de week met heel veel plezier in de salon.

Topstyliste

Charlotte

Ik ben Charlotte en sinds 2014 gediplomeerd als allround kapster en sinds 2016 werkzaam in deze kapsalon als topstyliste. Gespecialiseerd in folie en balayage technieken, extensions zetten en haar opsteken. Ook kunt u voor onze andere behandelingen bij mij terecht!

Topstyliste

Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds 2019 gediplomeerd als allround kapster. Ik heb bij haarstudio Sara stage gelopen en toen een jaar in het buitenland gewerkt. Nu sinds 2023 werkzaam in deze kapsalon. Ik ben gespecialiseerd in folie en balayage technieken, maar u kunt ook bij mij een afspraak maken voor een van onze andere behandelingen!

Hairstyliste

Zeynep

Zeynep hier en ik ben al een aantal jaar als stagaire werkzaam geweest in deze kapsalon. Nu ben ik afgestudeerd en werkzaam als haarstylist. Mijn specialisatie is keratine/haarbotox behandelingen, model föhnen en haar opsteken.

Contactinformatie
Volg ons